ASUS PadFone Mini anunțat oficial: vine cu tabletă dock de 7 inch și telefon de 4.3 inch (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.278 ori
<b>ASUS PadFone Mini anunțat oficial: vine cu tabletă dock de 7 inch și telefon de 4.3 inch (Video)</b>Se pare că toate zvonurile cu privire la un ASUS PadFone Mini au fost reale, produsul fiind prezentat cu câteva ore în urmă în Taipei. Noul hibrid este unul midrange, care include o tabletă dock de 7 inch și un telefon cu diagonală de 4.3 inch....

Se pare că toate zvonurile cu privire la un ASUS PadFone Mini au fost reale, produsul fiind prezentat cu câteva ore în urmă în Taipei. Noul hibrid este unul midrange, care include o tabletă dock de 7 inch și un telefon cu diagonală de 4.3 inch.

Interesant e că terminalul vine cu două sloturi microSIM, iar dotările sale includ un ecran Super IPS de 4.3 inch cu rezoluție qHD pe smartphone și un procesor Snapdragon 400 quad core la 1.4 GHz la interior. Avem la dispoziție și 1 GB RAM, Android 4.3 ca OS, iar handsetul măsoară 8.7 mm în grosime și cântărește doar 105 grame, o performanță admirabilă.

ASUS PadFone Mini

Bateria sa e o unitate de 1500 mAh, iar în spate avem o cameră de 8 megapixeli cu deschidere F/2.0 și senzor BSI capabil de captură în rafală la 16 FPS. în față se afla o cameră de 2 MP, iar memoria internă e de 16 GB, plus slot microSD pentru extra stocare. Tableta lui PadFone Mini folosește un ecran de 7 inch, un Super IPS cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, o baterie de 2200 mAh și cântărește 310 grame.

ASUS PadFone Mini se va lansa deocamdată în China, Rusia, Indonezia și Hong Kong, plus Taiwan. Prețul va fi în jur de 295 de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×