Samsung nu se sfiește să zică "f*ck you Nokia" pe Twitter; Nokia răspunde cu un Înlocuitor pentru Galaxy S4 cel ars

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.549 ori
<b>Samsung nu se sfiește să zică "f*ck you Nokia" pe Twitter; Nokia răspunde cu un Înlocuitor pentru Galaxy S4 cel ars</b>Se pare că Nokia e pe cai mari, după ce a câștigat procesul cu HTC, a fost numită troll de brevete de UE și acum se ia la trântă cu Samsung. Totul a pornit cu un tweet în care Nokia ironiza Samsung, prezentând o pereche de adidași "smart". Cum...

Se pare că Nokia e pe cai mari, după ce a câștigat procesul cu HTC, a fost numită troll de brevete de UE și acum se ia la trântă cu Samsung. Totul a pornit cu un tweet în care Nokia ironiza Samsung, prezentând o pereche de adidași "smart". Cum a răspuns Samsung? "Go f*ck yourself".

Tweetul a fost văzut de 400.000 de persoane și a fost apoi scos de pe Twitter. Sunt sigur că și-a pierdut slujba cineva cu această ocazie, mai ales că încălca eticheta atât de prețuită la companiile asiatice. E drept că vorbim aici despre ramură americană a companiei... Nokia nu a continuat scandalul , ci a ales o abordare cu adevărat inteligența.

Samsung nu se sfiește să zică

Mai țineți minte scandalul cu un Galaxy S4 ars și cu Samsung care a pus pumnul în gura vloggerului care descria problema pe YouTube? Ei bine Nokia se oferă să îi dea un Lumia gratuit nefericitului posesor de S4 distrus. Interesant e că această inițiativă a fost anunțată pe Reddit, pentru ca apoi să mai apară cazuri de PR slab Samsung in comentariile postarii respective.

Samsung nu se sfiește să zică

Câțiva bloggeri au fost duși în Germania la IFA 2012 și au fost obligați să poarte tricouri Samsung și să stea la un stand al companiei pentru a promova produsele sale. Samsung apoi a amenințat că le va tăia cazările și plata avioanelor dacă refuza să le mai fie mascote. Nokia 1 Samsung 0 pe partea de PR.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×