Tableta pentru copii Samsung Galaxy Tab 3 Kids disponibilă În România, Împreună cu aplicații educaționale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.865 ori
<b>Tableta pentru copii Samsung Galaxy Tab 3 Kids disponibilă În România, Împreună cu aplicații educaționale</b>Samsung a lansat pe piața locală tableta Samsung Galaxy Tab 3 Kids, destinată celor mici și sosind cu o varietate de conținuturi educaționale. Terminalul este disponibil în magazinul Samsung AFI Cotroceni la prețul de 999 lei, dar îl găsiți și...

Samsung a lansat pe piața locală tableta Samsung Galaxy Tab 3 Kids, destinată celor mici și sosind cu o varietate de conținuturi educaționale. Terminalul este disponibil în magazinul Samsung AFI Cotroceni la prețul de 999 lei, dar îl găsiți și în magazinele partenere.

Acest gadget le oferă copiilor conținuturi special create pentru ei, având preinstalate aplicații educaționale pentru copii cu vârsta până la 7 ani. Astfel, juniorii beneficiază de aplicația "Fanica și Asaltul Microbilor", "Petrică și Arca lui Noe" și "Fanica și Secretul Legumelor". Acestea fac parte din colecția EduTeca, iar cele 3 aplicații sunt disponibile și pe alte terminale Samsung via Samsung Apps Store.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Galaxy Tab 3 Kids este o tabletă dotată cu un procesor dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, camera de 3 megapixeli în spate și camera frontală de 1.3 MP. Terminalul vine cu o carcasă specială pentru copii, după cum se vede în imagini și este ușor de manevrat. Carcasa include și un C Pen, pentru cei mici pasionați de desen.

Veți găsi pe device și un Kid's Store, cu jocuri educaționale și o funcție de Time Management, prin care părinții reglează timpul petrecut de cel mic pe tableta.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×