ASUS PadFone vine la MWC 2012! Confirmat oficial și gata pentru hands-on-ul nostru (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.282 ori
<b>ASUS PadFone vine la MWC 2012! Confirmat oficial și gata pentru hands-on-ul nostru (Video)</b>După cum probabil știți deja Mobilissimo.ro va fi prezent la Mobile World Congress 2012 luna viitoare în Barcelona și am aflat deja câteva dintre terminalele pe care vi le vom prezenta din Spania. Printre acestea se va număra și ASUS PadFone, acel...

După cum probabil știți deja Mobilissimo.ro va fi prezent la Mobile World Congress 2012 luna viitoare în Barcelona și am aflat deja câteva dintre terminalele pe care vi le vom prezenta din Spania. Printre acestea se va număra și ASUS PadFone, acel hibrid telefon-tableta, pe care îl așteptam de un an, de când a fost prezentat prima oară.

Confirmarea debutului de la MWC 2012 a venit recent, iar mai jos aveți și o experiență hands on cu acest device inedit. Practic, el este o tabletă cu un smartphone introdus în interiorul său, având rol de creier al device-ului. Zvonurile afirmă că ASUS PadFone va veni cu un procesor quad core Tegra 3, deși inițial era vorba de un terminal dual core și mai aflăm că Android 4.0 va sosi într-o variantă personalizată pe acest hibrid.

Va exista și un accesoriu Padstation, un dock pentru tableta care va fi compatibil și cu dockul original al lui ASUS Transformer. Va exista și o pagină specială de aplicații pentru PadFone, conform surselor apropiate de ASUS și aflați că în acest moment tableta/telefon este în stadiu de testare doar. Dacă vă interesează specificațiile, aflați că telefonul din acest hibrid dispune de un ecran de 4.3 inch, în vreme ce tableta vine cu un ecran de 10.1 inch, HDMI, Bluetooth, WiFi, 16 GB memorie, o cameră de 8 megapixeli și 1 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×