CES 2012: Intel și Motorola anunță un parteneriat - smartphone-uri cu procesoare Intel În curând!

Autor:  | Publicat în:  Intel 1.235 ori
<b>CES 2012: Intel și Motorola anunță un parteneriat - smartphone-uri cu procesoare Intel În curând!</b>în cadrul CES 2012 din Las Vegas Intel și Motorola Mobilty au anunțat un parteneriat care se va desfășura pe parcursul a mai mulți ani și va genera mai multe terminale mobile. Relațiile strategice vor include smartphone-uri Motorola cu procesoare...

în cadrul CES 2012 din Las Vegas Intel și Motorola Mobilty au anunțat un parteneriat care se va desfășura pe parcursul a mai mulți ani și va genera mai multe terminale mobile. Relațiile strategice vor include smartphone-uri Motorola cu procesoare din familia Intel Atom.

Acestea vor fi handseturi Android, iar colaborarea dintre cele două companii include și tablete, printre altele. Sunt curios să văd cum se vor descurca aceste produse la capitolul viața a bateriei, chipseturile Intel fiind cunoscute pentru consumul crescut de energie. Totuși, Intel a lucrat la acest aspect și acum procesoarele Atom sunt mai eficiente decât generațiile precedente. Va fi interesat de văzut dacă tableta Google Nexus, cea care se zvonește că va fi produsă de Motorola Mobility va include un CPU Intel sau nu.

Poate va exista chiar o asociere între software-ul și hardware-ul dezvoltat de Intel, compania contribuind la inițiativa Tizen, noul OS care va fi prezentat la MWC 2012. Imaginați-vă un smartphone Motorola cu Tizen OS la bord, procesor Intel Medfield și o durată de viață a bateriei neobișnuit de mare. Sună bine?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×