ASUS X018D ar putea fi primul smartphone cu display 18:9 al taiwanezilor; apare în GFXBench cu dotări modeste

1.195 ori
<b>ASUS X018D ar putea fi primul smartphone cu display 18:9 al taiwanezilor; apare în GFXBench cu dotări modeste</b>Ei bine se pare că și taiwanezii de la ASUS vor face trecerea la panourile 18:9, detaliu dezvăluit chiar astăzi de către o listare a unui smartphone misterios în GFXBench. Produsul apare sub numele de cod ASUS X018D și este menționat aici faptul că

Mai toți jucătorii de pe piața smartphone au aderat la trendul panourilor 18:9 și se pare că următorul nume de pe listă este chiar ASUS - firmă ce pregătește un telefon de buget cu un asemenea ecran. Grație unei listări din GFXBench descoperim existența unui telefon misterios cu numele de cod X018D ce rulează Android Nougat și care adoptă un astfel de display cu raport 2:1 sau 18:9 cum este cunoscut comercial.

ASUS X018D

Aflăm de aici că telefonul va opta pentru un display de doar 5 inch cu rezoluție HD+ de 1440 x 720 pixeli, semn că vom avea de-a face cu un terminal foarte compact. Se oferă un procesor octa-core MediaTek MT6750T de 1.5 GHz la interior, soluția grafică Mali-T860 și 3 GB de RAM. Spațiul de stocare internă este de 32 GB, dar numai 23 GB vor fi puși la dispoziția utilizatorilor după cum dezvăluie această listare.

Mai primim o cameră selfie de 8 megapixeli ce filmează Full HD și în spate o cameră foto principală de 16 megapixeli cu suport pentru captură 4K Ultra HD, autofocus, HDR și bliț LED. Ținând cont de dotările modeste, ne așteptăm la un telefon cu preț foarte accesibil și probabil la o construcție metalică. Ar trebui ca în perioada următoare să vedem și ceva certificări ale handset-ului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×