ASUS Pegasus X003A primește certificarea TENAA; terminalul aduce dotări modeste la pachet

Autor:  | Publicat în:  Asus 798 ori
<b>ASUS Pegasus X003A primește certificarea TENAA; terminalul aduce dotări modeste la pachet</b>Anul trecut cei de la Asus anunțau pe piața taiwaneză modelul Pegasus, un telefon cu design insipirat din linia Zenfone ce aducea dotări destul de interesante la pachet. Din c&acirc;te aflăm astăzi prin intermediul celor de la TENAA, Asus...

Anul trecut cei de la Asus anunțau pe piața taiwaneză modelul Pegasus, un telefon cu design insipirat din linia Zenfone ce aducea dotări destul de interesante la pachet. Din câte aflăm astăzi prin intermediul celor de la TENAA, Asus pregătește un device similar din punct de vedere al design-ului, dar cu procesor mai slab.

Telefonul va sosi cu display HD LCD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 2.500 mAh. Se remarcă prezența unei camere foto principale de 8 megapixeli și a unui senzor frontal de 5 megapixeli.

Asus Pegasus X003A  va oferi suport 4G LTE și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. Acest device cântărește 153 grame și măsoară 146 mm în lungime, 72 mm în lățime și 8.5 mm în grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×