Serviciul Samsung Pay ar putea ajunge eventual și la nivel internațional

Autor:  | Publicat în:  Samsung 883 ori
<b>Serviciul Samsung Pay ar putea ajunge eventual și la nivel internațional</b>Pe l&acirc;ngă specificațiile de top integrate pe Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, avem parte și de o tehnologie ce ne permite realizarea de plăți prin intermediul telefonului. Această tehnologie este compusă dintr-un modul NFC și un altul denumit...

Pe lângă specificațiile de top integrate pe Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, avem parte și de o tehnologie ce ne permite realizarea de plăți prin intermediul telefonului. Această tehnologie este compusă dintr-un modul NFC și un altul denumit Magnetic Secure Transmission, sau mai pe scurt MST.

Cele două tehnologii combinate alcătuiesc serviciul denumit Samsung Pay. Din câte aflăm prin intermediul unui raport, oficialii Samsung au declarat zilele trecute faptul că serviciul de plăți va debuta în SUA și Coreea de Sud începând din a doua jumătate a acestui an.

De asemenea, s-au oferit și detalii ce făceau referire la faptul că sosirea lui Samsung Pay la nivel internațional este încă discutată de către conducere. Spre deosebire de Apple Pay și Google Wallet, serviciul dezvoltat de către sud-coreenii are avantajul de a funcționa și pe terminalele ce nu sunt dotate cu NFC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×