ASUS pregătește noi terminale din gama Transformer Pad: TF103 și TF303

Autor:  | Publicat în:  Asus 630 ori
<b>ASUS pregătește noi terminale din gama Transformer Pad: TF103 și TF303</b>Din câte se pare, cei de la ASUS au în plan lansarea a două noi device-uri hibride ce vor face parte din gama Transformer Pad. Acestea în cauză poartă numele ASUS Transformer Pad TF103,&nbsp;respectiv&nbsp;Transformer Pad TF303, ele fiind...

Din câte se pare, cei de la ASUS au în plan lansarea a două noi device-uri hibride ce vor face parte din gama Transformer Pad. Acestea în cauză poartă numele ASUS Transformer Pad TF103, respectiv Transformer Pad TF303, ele fiind considerate ca un fel de upgrade pentru generațiile anterioare.

De asemenea, aflăm că tabletele din gama Transformer Pad vor rula Android, în timp ce tabletele din familia Transformer Books sunt concepute pentru a rula sistemul de operare Windows. Cu toate că specificațiile acestora rămân necunoscute, aflăm faptul că ambele tablete vor veni cu tastaturi dock ce vor fi ușor curbate.

ASUS pregătește noi terminale din gama Transformer Pad: TF103 și TF303

Pe lângă tastaturile dock, tabletele vor beneficia și de difuzoare stereo frontale, și de o funcție care permite înlăturarea tabletei din dock-ul tastatură prin folosirea unui singur deget. Rămâne de văzut cum vor arată pe hârtie specificațiile acestor noi membri din familia Transformer Pad.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×