Versiune 64 bit dual core de procesor Nvidia Tegra K1 surprinsă În benchmark-uri

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 808 ori
<b>Versiune 64 bit dual core de procesor Nvidia Tegra K1 surprinsă În benchmark-uri</b>O variantă 64 bit de procesor dual core Nvidia Tegra K1 a fost surprinsă într-o serie de benchmark-uri, tactata la 3 GHz. știam deja că Nvidia lucrează la propria soluție 64 bit de ceva vreme, fiind vorba aici despre un chipset bazat pe arhitectura...

O variantă 64 bit de procesor dual core Nvidia Tegra K1 a fost surprinsă într-o serie de benchmark-uri, tactata la 3 GHz. știam deja că Nvidia lucrează la propria soluție 64 bit de ceva vreme, fiind vorba aici despre un chipset bazat pe arhitectura lui Tegra K1.

încă de la debutul lui iPhone 5S cu procesor 64 bit la bord a început o goană a producătorilor de chipseturi să dezvolte modele de CPU cu arhitectură 64 bit. în cursa s-au înscris Samsung cu al său Exynos, Mediatek, dar și Qualcomm, Nvidia și Intel, în zona mobila. Motivul pentru care un terminal cu Android și procesor 64 bit întârzie să apară e optimizarea necesară pentru o astfel de realizare.

Nvidia pare a fi optimizat o versiune de Tegra K1 pe 64 bit destul încât să ajungă la o variantă ce poate trece prin testul benchmark AnTuTu. Nu e încă foarte clar ce fel de device e folosit aici, cel mai probabil el fiind un terminal de test. E bizar că acesta e doar un CPU dual core și nu un quad core, așa cum ne așteptam.

Gadgetul de referință are și 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, o cameră de 13 MP în spate și trebuie menționat că la testele benchmark acest model întrece Snapdragon 801 și Snadpragon 805 cu destul de multe puncte.

s_53cefc3284c04296b8994402dc58365a.jpg

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×