LG G3 ar putea fi lansat În iunie, conform unei scăpări

1.282 ori
<b>LG G3 ar putea fi lansat În iunie, conform unei scăpări</b>După LG G2 Pro, care a debutat la MWC 2014, îl așteptăm pe flagshipul real al celor de la LG pe 2014 și anume LG G3. Acest terminal a primit acum și o perioadă de lansare și anume în luna iunie. &nbsp; concept LG a brevetat denumirea de G3 în...

După LG G2 Pro, care a debutat la MWC 2014, îl așteptăm pe flagshipul real al celor de la LG pe 2014 și anume LG G3. Acest terminal a primit acum și o perioadă de lansare și anume în luna iunie.

concept

LG a brevetat denumirea de G3 în luna februarie, iar acest model îi va fi urmaș deja excelentului G2, cel care a dat startul modei cu butoanele fizice în spate. în plus, G2 încă deține recordul pentru cea mai bună proporție ecran versus corp al telefonului, fiind cel mai aproape de definiția de ecran edge to edge.

LG G3 va concura cu Samsung Galaxy S5 și Xperia Z2 pentru supremație în 2014. Zvonurile despre acest nou venit afirma că el va adopta un nou tip de display și sunt curios dacă acest smartphone va rula Android 4.4 KitKat sau versiunea nouă de Android lansată la Google I/O în mai.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×