ASUS ROG Phone a descoperit perpetuum mobile! Se încarcă de la el însuşi aparent (Video)

2.328 ori
<b>ASUS ROG Phone a descoperit perpetuum mobile! Se încarcă de la el însuşi aparent (Video)</b>Ieri seară în mediul online și-a făcut apariția un clip video tare interesant ce îl are pe ASUS ROG Phone drept subiect principal, telefon care aparent se poate încărca de la el însuș. Vedem în acest material video cum folosindu-se un cablu

O ştire amuzantă ne-a ajuns în feed în ultimele ore, cu un ASUS ROG Phone care se încarcă singur. Despre ce e vorba vedeţi mai jos într-un clip video, dar aflaţi şi din textul articolului.

În fiecare an mai scriem de o revoluţie a bateriilor, de "telefonul care ţine o săptămână", dar nimic nu se concretizează. Să fi găsit ASUS un perpetuum mobile? Se pare că ASUS ROG Phone se încarcă pe sine însuşi, profitând de faptul că are două porturi USB Type-C, unul jos iar altul plasat lateral în stânga pentru atașarea de accesorii precum Aero Cooler.

Cei de la Android Police au conectat porturile între ele cu un cablu şi ce să vezi: telefonul a început să se încarce pe el însuşi. Telefonul a afişat şi un mesaj că a fost conectată stocare externă, un drive USB eventual. E o eroare de interpretare a softului, care nu ştie cum să reacţioneze la această conectare. Se rezolvă cred cu o singură linie de cod, hai două, dar rămâne amuzant.

Aş deduce de aici ca până una alta handsetul funcţionează şi ca power bank pentru alte device-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×