Noile iPhone-uri ar putea împrumuta o caracteristică de la Pixel 3! Iată despre ce este vorba

1.002 ori
<b>Noile iPhone-uri ar putea împrumuta o caracteristică de la Pixel 3! Iată despre ce este vorba</b>La un ritm mai calm continuă și leak-urile asociate noilor modele iPhone așteptate să debuteze în septembrie, pe listă fiind iPhone XI, iPhone XI Plus și iPhone XR2. Detaliile noi de astăzi sosesc prin intermediul publicației droidshout.com

La un ritm mai calm continuă și leak-urile asociate noilor modele iPhone așteptate să debuteze în septembrie, pe listă fiind iPhone XI, iPhone XI Plus și iPhone XR2. Detaliile noi de astăzi sosesc prin intermediul publicației droidshout.com ce are o sursă de încredere care le-a dezvăluit informațiile despre lineup-ul pregătit de Tim Cook pentru acest an.

Pentru început aflăm că toate cele 3 modele din 2019 vor continua să folosească un decupaj în zona superioară a ecranului, cu mențiunea că succesorul lui iPhone XR va avea un astfel de breton mai lat decât cel regăsit pe succesorul lui iPhone XS Max. Ar fi și modele prototip cu decupaje mai mici, dar ce este bătut în cuie este faptul că acest element nu va dispărea.

Apropo de titlu și despre caracteristica pe care Apple ar putea-o împrumuta de la Google Pixel 3 pentru noile iPhone-uri, este vorba despre acel strat hibrid special numit "frosted glass" folosit de Google și aplicat peste sticla panoului spate, asta pentru a fi îmbunătățit nivelul de grip, dar și rezistența la zgârieturi aparent.

Se aduce în discuție și posibilitatea ca noile telefoane să sosească cu porturi USB-C, dar sursa din spatele acestor informații nu este sigur că se va întâmpla astfel. Mai aflăm că iPhone XR2 va sosi și pe verde și că una dintre culorile în care este disponibil modelul actual va fi eliminată din portofoliu.

De asemenea, iPhone XS Max este așteptat cu o cameră triplă în spate, în vreme ce iPhone XR2 va face trecerea la o cameră duală principală. Nu în ultimul rând aflăm că prețurile noilor telefoane vor fi identice cu cele ale variantelor lansate în toamna 2018. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×