ASUS ROG Phone 2 va sosi în trimestrul 3 al acestui an; Iată ce ştim despre smartphone

715 ori
<b>ASUS ROG Phone 2 va sosi în trimestrul 3 al acestui an; Iată ce ştim despre smartphone</b>Finalul de an 2018 ne-a adus ceva schimbări în organigrama ASUS, CEO-ul fiind înlocuit cu 2 co-CEO, care au promis să se axeze mai mult pe gaming. Până una alta ASUS nu are un telefon flagship în 2019 încă, dar ar trebui să vedem

Finalul de an 2018 ne-a adus ceva schimbări în organigrama ASUS, CEO-ul fiind înlocuit cu 2 co-CEO, care au promis să se axeze mai mult pe gaming. Până una alta ASUS nu are un telefon flagship în 2019 încă, dar ar trebui să vedem un ZenFone 6z cu acest rol luna viitoare. Pe partea de gaming va apărea un ROG Phone 2 la toamnă.

Surse apropiate de producător afirmă că viitoarea generaţie de telefon de gaming ASUS ROG Phone va debuta în trimestrul 3 al acestui an. ASUS ar putea realiza un parteneriat cu Tencent pentru a promova terminalul în China. După cum ştiţi Tencent este creatorul lui PUBG Mobile şi a mai realizat proiecte şi promovări de gen.

Nu totul merge roz pentru ASUS în ultima vreme, care a rechemat unităţile ZenFone Max Pro (M2) din Japonia care aveau o componentă cu probleme. Nu au fost defecţiuni la nivel internaţional totuşi, unde telefonul a fost bine primit (a stat foarte bine şi la recenzia noastră). Cât despre viitorul ROG Phone, el ar trebui să ajungă în magazinele din SUA în octombrie la suma de 899 dolari.

Auzisem că ASUS vrea să lanseze chiar mai multe modele ROG Phone în acest an, inclusiv unul cu preţ mai accesibil. Nu vor lipsi accesoriile, cele mai puternice componente, în frunte cu procesorul Snapdragon 855, cantităţi generoase de RAM (10 sau 12 GB) şi un sistem avansat de răcire. Nu va lipsi nici iluminarea LED din spate sau butoanele shoulder tactile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×