ASUS ZenFone 5Z va primi actualizarea la Android 9.0 Pie în ianuarie 2019

839 ori
<b>ASUS ZenFone 5Z va primi actualizarea la Android 9.0 Pie în ianuarie 2019</b>În vreme ce mulți dintre producătorii ce activează în zona smartphone au oferit deja detalii despre planurile de update la Android 9 pentru flagship-urile din portofoliu, nu la fel se poate spune despre ASUS care abia acum decide să facă precizări

Unul dintre primele telefoane flagship cu procesor Snapdragon 845 şi preţ ceva mai rezonabil a fost ASUS ZenFone 5Z. Terminalul se ţine bine şi acum, atât prin prisma preţului, cât şi performanţelor. Dacă e să trag linie, aş zice şi că e probabil telefonul cu deblocarea facială cea mai rapidă de pe Android (review aici). Până una alta, azi aflăm că e gata să primească actualizarea la Android 9.0 Pie.

Android Pie vine pe acest flagship în ianuarie 2019, prin metoda over the air. ZenFone 5Z debuta în România în iunie, cu oferte atractive ce aduceau accesorii la pachet şi un preţ ce gravita în jurul a 2400 de lei. Acum a ajuns şi mai accesibil (1.799 lei la Cel.ro). Handsetul debuta cu Android 8.0 Oreo la bord, la fel cum au făcut şi celelalte telefoane aduse de ASUS pe piaţă în acest an.

Va fi interesant de văzut dacă Android Pie vine şi cu vreun Zen UI nou aplicat peste, sau acela este păstrat pentru Zenfone 6 la anul. Conform ASUS, actualizarea la Android Pie va aduce un meniu contextual pop up pentru volum, o funcţie Magnifier, care îţi permite să faci copy/paste mai uşor şi cele mai noi bug fix-uri şi actualizări de securitate. Ar trebui să avem şi noi meniuri de setări, administrare mai bună a consumului de energie şi noi gesturi de navigare în stil iPhone X.

Vă reamintesc că ASUS ZenFone 5Z vine cu un ecran Full HD+ de 6.2 inch, procesor Snapdragon 845, 6 sau 8 GB RAM şi o cameră duală în spate cu senzori de 12 MP + 8 MP. Are şi baterie de 3300 mAh şi o cameră selfie de 8 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×