Computex 2018: ASUS ROG Phone este primul smartphone de gaming al taiwanezilor; Ecran 90Hz și Snapdragon 845 pe lista de dotări

2.140 ori
<b>Computex 2018: ASUS ROG Phone este primul smartphone de gaming al taiwanezilor; Ecran 90Hz și Snapdragon 845 pe lista de dotări</b>Nici bine nu a început săptămâna și iată că se dă startul lansărilor din lumea smartphone pe această vară. Un nou terminal proaspăt dezvăluit este ASUS ROG Phone, primul telefon de gaming al taiwanezilor care la prima vedere pare a aduce

Deși târgul de tehnologie Computex 2018 își deschide porțile abia mâine, iată că lansările încep deja și prima de pe listă este revendicată de către compania taiwaneză ASUS care dezvăluie primul smartphone de gaming din portofoliu. Se numește ASUS ROG Phone și face parte din categoria de produse cu accent pe zona de gaming pe care producătorul o promovează sub brandul Republic of Gamers.

ASUS ROG PHONE

Avem parte aici de un design deosebit după cum era de așteptat, fiind oferită aici o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă glossy cu elemente inedite. În colțul din stânga sus se află o cameră duală iar puțin mai jos avem și un scanner de amprente cu formă nemaiîntâlnită. Tot aici întâlnim și decupaje pentru sistemul de aerisire (3D vapor chamber) și în plan central avem logo-ul ROG ce este iluminat RGB.

ASUS ROG PHONE

ASUS ROG Phone vine echipat și cu butoane fizice pentru controlul volumului, cu buton power/unlock și cu două butoane capacitive pe rama metalică denumite butoane airtrigger pe care utilizatorii le pot asocia unor diverse acțiuni în funcție de jocul ce rulează. La bază se află portul USB Type-C, un jack audio și în mod inedit alte două porturi USB plasate în stânga pe rama metalică.

ASUS ROG PHONE

Acestea permit încărcarea telefonului fără a întrerupe sesiunile de gaming landscape și pe deasupra servesc și pe post de conectori pentru un accesoriu special de tip cooler care aduce extra un port USB Type-C și un jack audio. Smartphone-ul vine echipat cu difuzoare stereo frontale, iar ecranul este o unitate AMOLED HDR de 6 inch ce oferă rezoluție FHD+, o rată de refresh de 90Hz și un timp de răspuns de 1ms.

Primim un cipset octa-core Qualcomm Snapdragon 845 tactat la o frecvență de 2.96 GHz, până la 8 GB RAM și maxim 512 GB de stocare flash. O baterie de 4000 mAh se află la bord și avem parte și de o aplicație specială de unde putem modifica diferite setări precum viteza cooler-ului, culoarea logo-ului ROG din spate și vedea detalii despre baterie, respectiv stocare.

Pe lângă accesoriul cooler, ASUS va pune în vânzare și un accesoriu gamepad, un accesoriu cu display secundar și un dock pentru conectarea la un monitor extern. Nu avem detalii despre prețuri momentan, dar în perioada următoare ar trebui ca și acest detaliu să iasă la iveală. Mai sus vedeți și o prezentare detaliată a lui ASUS ROG Phone din partea lui SuperSaf!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×