Lansarea smartphone-ului de gaming ASUS ROG ar putea avea loc pe data de 5 iunie; Vedem un teaser

934 ori
<b>Lansarea smartphone-ului de gaming ASUS ROG ar putea avea loc pe data de 5 iunie; Vedem un teaser</b>Cel mai nou trend de pe piață în zona smartphone este acela al terminalelor special create pentru gaming, câteva dintre cele mai recente exemple fiind Razer Phone, ZTE Nubia Red Magic sau Xiaomi BlackShark. Următorul de pe listă pare că va fi

Undeva pe la mijlocul lunii aprilie aflam și informația referitoare la faptul că ASUS lucrează la un smartphone de gaming din seria ROG, unul menit să concureze pe piață cu rivalii Razer Phone, Xiaomi BlackShark și totodată Nubia Red Magic. În afară de acest detaliu nu știam nimic până astăzi, o zi în care taiwanezii încep o campanie de teasing care la prima vedere pare a fi asociată lansării acestui produs din zona smartphone.

asus rog

Din primele materiale teaser dezvăluite aflăm că lansarea cu pricina este programată în dimineața zilei de 5 iunie de la ora 6:30 AM (ora României). Evenimentul va fi transmis live și pe seama teaser-ului secundar ni se dezvăluie că acest misterios produs este destinat celor care îndrăznesc să își dezlănțuie puterea creativă.

Acest motto poate face aluzie la diverse produse, de la un laptop high-end, la un monitor deosebit, sau poate la un smartphone menit pentru gameri. Ne vom convinge peste doar câteva zile cu privire la produsul misterios din spatele acestor teasere sau poate că înaintea evenimentului vor mai sosi leak-uri online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×