O variantă mai accesibilă de ASUS ROG Phone primește certificarea TENAA; Are ecran IPS și 4 GB RAM

773 ori
<b>O variantă mai accesibilă de ASUS ROG Phone primește certificarea TENAA; Are ecran IPS și 4 GB RAM</b>Deși lansarea comercială a smartphone-ului ASUS ROG Phone încă se lasă așteptată, nu este de așteptat ca vânzările acestui dispozitiv să fie unele deosebite, asta datorită prețului mult prea mare. Am aflat că se va trece lejer de pragul de

Ediția Computex din acest an ne-a adus printre altele și lansarea primului smartphone de gaming semnat ASUS, model numit ASUS ROG Phone care la doar câteva zile distanță de la anunț era afișat și în România în cadrul unui eveniment local. Am aflat acolo mai multe detalii despre dispozitiv, dar și despre uriașul preț de comercializare ce ajunge la 5.500 lei fără accesorii extra, sau la 10.000 lei pentru întreg pachetul de opționale.

ASUS ROG PHONE

În timp ce așteptăm debutul său comercial, descoperim că taiwanezii au în plan să lanseze și o variantă mai lite cu mai puțin RAM la bord și cu un ecran diferit. Detalii despre această versiune ne sunt aduse de către o certificare TENAA care dezvăluie faptul că ASUS ROG Phone va primi noi configurații cu 4 și 6 GB RAM.

Modelul de bază este cel cu 8 GB RAM și 128 sau 512 GB stocare flash și cu un ecran AMOLED de 6 inch ce oferă rată de refresh de 90Hz. Pe varianta cea nouă nu vom mai primi asemenea bunătăți, iar dacă certificarea este corectă, atunci ecranul mai sus menționat este înlocuit cu o unitate IPS LCD de 6 inch.

Și bateria scade de la o capacitate de 4000 mAh pe original la 3850 mAh pe varianta mai accesibilă, dar vestea bună este că procesorul Snapdragon 845 rămâne la posturi și la fel și setup-ul de camere foto. Să vedem când vine această lansare și care va fi prețul de vânzare al variantei "lite".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×