ASUS ROG Phone II este în sfârşit disponibil în România: telefon de gaming cu ecran de 120 Hz, baterie de 6000 mAh

2.768 ori
<b>ASUS ROG Phone II este în sfârşit disponibil în România: telefon de gaming cu ecran de 120 Hz, baterie de 6000 mAh</b>ASUS ROG Phone II a ajuns în sfârşit disponibil oficial în ţara noastră, începând de azi, 15 octombrie. După multiple prezentări, hands-on-uri realizate de noi şi un mega unboxing de troler acum veţi putea pune şi voi mâna pe el

ASUS ROG Phone II a ajuns în sfârşit disponibil oficial în ţara noastră, începând de azi, 15 octombrie. După multiple prezentări, hands-on-uri realizate de noi şi un mega unboxing de troler acum veţi putea pune şi voi mâna pe el. Terminalul are un preţ recomandat de aproximativ 4500 de lei (taxe incluse) şi marchează câteva premiere.

ASUS ROG PHONE II

Spre exemplu este primul telefon de gaming cu baterie de 6000 mAh. A fost şi primul telefon anunţat oficial cu procesorul Snapdragon 855+ la bord (încă din iulie). Sunt şi multe noutăţi faţă de predecesor, precum faptul că primim un ecran AMOLED cu rata de reîmprospătare de 120 Hz şi diagonală de 6.59 inch. Acelaşi ecran oferă un timp de răspuns de 1 ms şi o acurateţe a culorilor Delta-E <1.

Telefonul este fabricat din sticlă şi metal şi are 2 zone tactile lateral cu rol de controale de gaming. Acestea sunt butoane AirTrigger II cu senzori haptici. Avem parte şi de difuzoare stereo frontale, cu volum chiar mai ridicat decât la ROG Phone 1, care la testele noastre ajunsese la mult peste 100 decibeli. Preţul menţionat mai sus se aplică pentru versiunea cu 12 GB RAM şi 512 GB spaţiu de stocare.

De parcă acestea nu ar fi de ajuns, primim acelaşi setup de cameră ca la ZenFone 6, doar că nu rotativ. Astfel, avem un senzor principal Sony de 48 de megapixeli, alături de o cameră ultra wide de 13 megapixeli. Sunt şi accesorii pregătite pentru acest telefon, precum controller-ul Kunai, care se poate ataşa lateral ca la Nintendo Switch sau desprinde şi ataşa la un ax central pentru a crea un controller clasic.

Acest accesoriu se cumpără separat, ca şi TwinView Dock II, care oferă un extra ecran de 120 Hz şi o extra baterie de 6000 mAh pentru ASUS ROG Phone II. Avem şi noul AerActive Cooler II, cu un ventilator cu pale regândite, pentru răcirea telefonului şi punând la bătaie şi un jack audio şi port USB-C extra. Telefonul ar trebui să fie deja în magazine de la noi. Avem deja unboxing şi revenim cu review.

Prețurile actualizate le găsiți aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×