ASUS ROG Phone 2 așteptat să debuteze luna viitoare cu ecran 120 Hz la pachet

610 ori
<b>ASUS ROG Phone 2 așteptat să debuteze luna viitoare cu ecran 120 Hz la pachet</b>ASUS continuă să anunţe parteneriate cu producătorii de jocuri şi fiecare anunţ de gen dezvăluie ceva nou despre viitorul ROG Phone 2. După Tencent, cu ale sale PUBG Mobile şi Call of Duty Mobile, acum ASUS colaborează

ASUS continuă să anunţe parteneriate cu producătorii de jocuri şi fiecare anunţ de gen dezvăluie ceva nou despre viitorul ROG Phone 2. După Tencent, cu ale sale PUBG Mobile şi Call of Duty Mobile, acum ASUS colaborează cu producătorul jocului chinezesc de lupte Under The One Man.

Cu ocazia parteneriatului a fost publicat un poster, pe care stă scris faptul că jocul oferă o experienţă la 120 Hz. Astfel, deducem că ASUS ROG Phone 2 va avea ecran de 120 Hz. Compania taiwaneză a promis şi că alte jocuri vor fi optimizate pentru această rată de refresh superioară. Am văzut deja telefoane cu asemenea display-uri pe piaţă, precum Razer Phone şi Razer Phone 2.

ASUS ROG Phone 2

ROG Phone avea un ecran de 90 Hz şi acum face saltul. Aşteptăm şi optimizări speciale pentru jocurile Tencent şi conţinut exclusiv pentru a atrage fanii. Am înţeles că PUBG Mobile a devenit unul dintre cele mai mari generatoare de venit în lumea gaming-ului. Cât despre noul telefon, el este aşteptat cu un procesor Snapdragon 855, până la 12 GB RAM şi un nou mecanism de răcire.

Evident o să apară şi un nou sistem de iluminare LED, linii ascuţite şi un design angular ce face telefonul să arate ca un robot. Nu excludem şi lansarea de noi accesorii pentru device, precum gamepad-uri şi dock-uri. Aflăm şi că ASUS va lansa noul său telefon în luna iulie, deşi informaţia nu e încă 100% bătută în cuie, iar primul ROG Phone a avut nevoie de câteva luni de la anunţ până la debutul în magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×