ASUS ROG Phone își dezvăluie performanțele în GeekBench; Aflăm cum se descurcă noul smartphone de gaming

920 ori
<b>ASUS ROG Phone își dezvăluie performanțele în GeekBench; Aflăm cum se descurcă noul smartphone de gaming</b>Cel mai nou smartphone de gaming de pe piață este nimeni altul decât ASUS ROG Phone, un terminal care aduce un design deosebit și un pachet hardware pe măsură. Are un sistem special de răcire la interior și pe deasupra există și un

Unul dintre cele mai recente smartphone-uri de gaming lansate pe piață este ASUS ROG Phone, terminal pe care l-am văzut în cadrul unui eveniment desfășurat pe plan local chiar săptămâna trecută în București. Ați aflat impresiile lui Alex despre acest dispozitiv, iar acum descoperim și cum stă în materie de performanță dispozitivul care se laudă cu un procesor Snapdragon 845 ceva mai special.

ASUS ROG Phone

După cum probabil știți, procesorul în cauză este diferit față de cel clasic, având nuclee ce pot atinge chiar și frecvența maximă de 2.96 GHz. Se oferă și un șasiu cu element din cupru și grafit pentru o circulație mai bună a aerului și are și un accesoriu special de răcire ce poate fi achiziționat separat.

ASUS ROG Phone

Astăzi aflăm cum se descurcă hardware-ul de față în cadrul GeekBench, acolo unde este comparat și cu alte terminale flagship ale anului. După cum vedeți, ROG Phone obține un scor de 2547 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 9534 puncte în cadrul testului multi-core. 

La nivelul single-core lucrurile nu sunt tocmai impresionante, dar aparent ASUS va mai lucra la îmbunătățirea aspectului performanță până la debutul comercial ce are loc în trimestrul următor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×