ASUS ROG Phone prezentat în România: preţ, disponibilitate, accesorii ale telefonului de gaming ASUS

4.136 ori
<b>ASUS ROG Phone prezentat în România: preţ, disponibilitate, accesorii ale telefonului de gaming ASUS</b>ASUS a avut astăzi o prezentare amplă a produselor anunţate la Computex 2018, dar de această dată pe plan local. A ieşit în evidenţă ASUS ROG Phone, care din păcate nu a fost prezent fizic la eveniment, ci doar sub formă de prezentare.

ASUS a avut astăzi o prezentare amplă a produselor anunţate la Computex 2018, dar de această dată pe plan local. A ieşit în evidenţă ASUS ROG Phone, care din păcate nu a fost prezent fizic la eveniment, ci doar sub formă de prezentare. Mai important e că avem dată de lansare pentru România, dar şi preţ.

Trecem direct la ce ne interesează: preţul. Aflaţi că un ASUS ROG Phone costă 5500 de lei şi vine la pachet cu unul dintre accesoriile promise, cel de răcire. E vorba despre AeroActive Cooler. Lista de accesorii e impresionantă, iar cine vrea tot pachetul ajunge să plătească 10.000 de lei. Da, 100 de milioane în banii vechi, deci trebuie să fii maniac cu gamingul.

Produsele vin în România din trimestrul 3, iar ASUS ROG Phone are 3 mari moduri de utilizare: cel standard, cu sau fără accesorii joystick, cel PC, când îl conectăm la un dock, tastatura şi mouse şi cel consola. Acesta din urmă implică conectarea la un dongle şi wireless display receiver, conectate la televizor, ceea ce transforma tot într-o experienţă în stil consola de jocuri.

Cât despre joystick-uri, avem un TwinView Dock, care include pe lângă butoanele de acţiune, shoulder şi control şi un extra ecran, care va permite să navigaţi prin meniuri şi să vedeţi setări şi aplicaţii, în vreme ce vă jucaţi. Apoi există ROG Phone Joystick, care integrează butoanele şi thumbstick-urile lateral, amintind putând e Joy-Con-urile ce vin cu Nintendo Switch.

ASUS ROG Phone prezentat în România:

Telefonul are răcire pe bază de vapor chamber (camera de vapori) şi la evenimentul de azi am aflat că ASUS vinde acest smartphone drept primul model din lume cu procesor Snapdragon 845 tactat la 2.96 GHz. Şasiul include cupru şi grafit, pentru o circulaţie mai bună a aerului. Avem şi un dongle special cu ventilator extra şi încărcare rapidă fără supraîncălzire. Mi s-a părut interesant că ASUS a menţionat că are şi input prin strângerea laturilor "ca alt telefon de pe piaţa", adică HTC U11 şi U12+.

Doar că aici folosim apăsările pe colţuri/margini ca butoane "shoulder" de la joystick-uri. Am văzut si un Pro Dongle, care oferă ieşire HDMI, Gigabit Ethernet, porturi USB Type-A şi Type-C. Docul TwinView are 4 difuzoare frontale, baterie de 6000 mAh, două butoane fizice extra şi feedback haptic dual. Docul de PC vine cu o sumedenie de porturi, conector pentru HDD, card SD, ieşire 5.1 şi Gigabit LAN.

Am văzut la prezentare şi un mod special de gaming, un Game Mode. Acesta va permite să faceţi captură video de ecran la jocuri, să activaţi un mod DND şi să optimizaţi sistemul. Cât despre telefon, acesta vine cu procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM, ecran AMOLED HDR la 90 Hz, plus 512 GB stocare pentru versiunea de 5500 lei care vine la noi. Camerele sunt cele de pe ZenFone 5z.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×