Razer Phone 2 are data lansării confirmată; Smartphone-ul de gaming vine pe 10 octombrie

973 ori
<b>Razer Phone 2 are data lansării confirmată; Smartphone-ul de gaming vine pe 10 octombrie</b>După ce ieri vedeam o primă randare cu Razer Phone 2 în care era menționată data de 10 octombrie asociată unui posibil debut, iată că astăzi avem parte și de o confirmare la nivel oficial. Prin intermediul unui material teaser cei de la Razer

Luna octombrie se anunță a fi foarte aglomerată în materie de lansări, perioadă în care sunt programate evenimente majore Google, Samsung, Huawei, LG, dar și Razer mai nou. La nici o zi de la apariția unei randări ce ni-l prezenta pe Razer Phone 2 iată că firma ce își are sediul central în San Francisco dezvăluie astăzi un material teaser prin care aflăm data la care smartphone-ul se va lansa oficial.

Razer

Este vorba despre ziua de 10 octombrie care apropo era menționată și pe ecranul telefonului din randarea de ieri. Nu este clar unde va avea loc acest eveniment, dar invitația pe care o vedeți mai sus ne arată și forma generală a smartphone-ului. Design-ul nu se va schimba mai deloc, ba chiar vom remarca o creștere a marginilor laterale din jurul ecranului dintr-o motiv sau altul.

La nivel de dotări hardware vom primi același procesor octa-core Snapdragon 845, 8 GB RAM, 128 GB de stocare flash și ecran de 5.7 inch cu rezoluție QHD și rată de refresh de 120Hz. Dacă la aceste capitole nu se aduc noutăți, așteptăm ca măcar camera foto din spate să beneficieze de o actualizare. Mai jos vedeți toate evenimentele programate pentru luna următoare:

Evenimente programate în octombrie:

  • 4 octombrie - LG V40 ThinQ
  • 9 octombrie - Google Pixel 3 + Pixel 3 XL
  • 10 octombrie - Razer Phone 2
  • 11 octombrie - Nou smartphone sau tabletă Samsung
  • 16 octombrie - Huawei Mate 20 + Mate 20 Pro
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×