Huawei își propune livrarea a 200 milioane de smartphone-uri în acest an; Creștere pusă și pe seama brandului Honor

691 ori
<b>Huawei își propune livrarea a 200 milioane de smartphone-uri în acest an; Creștere pusă și pe seama brandului Honor</b>Direct din partea oficialilor Huawei sosește astăzi o informație cu privire la așteptările pe care compania le are în materie de livrări smartphone pentru acest an. Aflăm că țelul este cifra de 200 milioane de smartphone-uri vândute la nivel

Dacă vă amintiți, săptămâna trecută cei de la Huawei au organizat un eveniment de presă pentru lansarea de noi terminale Honor, conferință în cadrul căreia a fost prezentat și soluția GPU Turbo pentru îmbunătățirea capabilităților grafice în gaming. Abia acum iese la iveală și informația că la fața locului CEO-ul Yu Chengdong a vorbit și despre așteptările pentru piața smartphone în acest an.

Aflăm pe această cale faptul că țelul companiei chineze pentru acest an este de a livra un număr total de 200 milioane de smartphone-uri, așteptările fiind la o creștere de aproximativ 30% raportată la livrările de anul trecut atunci când erau vândute 153 milioane de smartphone-uri global. 

Cifra de față reprezintă target-ul pentru toate sub-brandurile companiei, inclusiv pentru Honor care potrivit CEO-ului merge foarte bine în acest moment. Ni se explică faptul că brandul Honor atrage publicul prin dotările atractive și prețurile accesibile și că vânzările din afara Chinei vor crește cu 25-30% față de anul trecut.

Ce mai aflăm este că volumul vânzărilor de terminale Huawei a crescut de 51 ori în perioada 2010 - 2017 și că în momentul de față compania se situează pe locul 3 global ca livrări smartphone, respectiv pe locul 1 în China. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×