OnePlus 6 își dezvăluie performanțele în AnTuTu; Vine cu puternicul Snapdragon 845 sub capotă

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 3.362 ori
<b>OnePlus 6 își dezvăluie performanțele în AnTuTu; Vine cu puternicul Snapdragon 845 sub capotă</b>Flagship-ul OnePlus 6 este aproape de lansare dacă ne luăm după leak-urile destul de generoase ce ajung online, astăzi sosind chiar și un benchmark. Descoperim astfel cât de bine se prezintă terminalul în cadrul lui AnTuTu, benchmark-ul etalon

Pe zi ce trece și numărul de leak-uri asociate lui OnePlus 6 cresc, telefon care este așteptat să debuteze abia în luna iunie sau poate chiar mai devreme chiar. Așa cum am aflat în ultima perioadă, design-ul acestui handset va fi identic celui adoptat de către Oppo R15 - smartphone care va debuta la final de lună și care va oferi dotări mid-range în schimb. Pe de altă parte, OnePlus 6 va oferi un hardware de top după cum confirmă și benchmark-ul AnTuTu.

OnePlus 6 AnTuTu

În cadrul acestui test etalon telefonul obține un punctaj record de 276.510 puncte, scor datorat unui pachet hardware compus din procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și 8 GB RAM. Sunt șanse să vedem și o variantă echipată cu 6 GB RAM ce va fi vândută la un preț mai mic și așteptați-vă aici la modele cu 64, respectiv 128 GB de stocare flash.

Telefonul va opta pentru un ecran AMOLED de 6.28 inch se pare, unul ce nu va scăpa de acel decupaj pe care din ce în ce mai mulți producători îl adoptă. Un aspect interesant va fi însă trecerea la un panou spate din sticlă, material ce va facilita implementarea unui sistem de încărcare wireless. Nu este clar dacă se va păstra și jack-ul audio, dar prin intermediul unor viitoare leak-uri vom afla și acest detaliu. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×