ASUS și Google ar putea prezenta un urmaș pentru Nexus 7 În mai

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.096 ori
<b>ASUS și Google ar putea prezenta un urmaș pentru Nexus 7 În mai</b>O sursă de informații apropiată de Google și ASUS a dezvăluit că aceste două companii vor colabora din nou la producția unei tablete, după succesul numit Nexus 7. Noul model va fi un urmaș al lui Nexus 7 și ar putea fi prezentat în luna mai,...

O sursă de informații apropiată de Google și ASUS a dezvăluit că aceste două companii vor colabora din nou la producția unei tablete, după succesul numit Nexus 7. Noul model va fi un urmaș al lui Nexus 7 și ar putea fi prezentat în luna mai, conform furnizorilor de componente pentru ASUS.

Cel mai probabil vom vedea noua tableta prezentată la Google I/O 2013, eveniment care debutează pe 15 mai. Speculațiile afirmă că noua tabletă va avea un ecran Full HD de 7 inch, margini mai subțiri ale display-ului și probabil un preț în zona a 199, până la 249 de dolari. Ne așteptăm și la un model WiFi + 3G care să sosească ulterior, eventual cu 32 GB stocare. Aceleași surse menționate mai sus afirma că se așteaptă ca până la final de an vechiul Nexus 7 și noul model să vândă 10 milioane de unități.

Nexus 7 ar urma să vândă 6 milioane de unități sau mai mult până la finalul acestei luni. Sunt tare curios și dacă se va îmbunătăți bateria pe noua tableta, unul dintre punctele slabe ale lui Nexus 7, mai ales în comparație cu iPad Mini, care oferă 12 ore de funcționare în orice condiții.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×