BlackBerry 10 OS se lansează mâine! Iată unde poți urmări evenimentul live!

940 ori
<b>BlackBerry 10 OS se lansează mâine! Iată unde poți urmări evenimentul live!</b>BlackBerry 10 OS este cartea pe care RIM a mizat totul și platforma care vă hotăra viitorul companiei canadiene. Lansarea acestui OS are loc mâine, 30 ianuarie în cadrul unui eveniment din New York pe care și voi îl puteți urmări live pe web. RIM...

BlackBerry 10 OS este cartea pe care RIM a mizat totul și platforma care vă hotăra viitorul companiei canadiene. Lansarea acestui OS are loc mâine, 30 ianuarie în cadrul unui eveniment din New York pe care și voi îl puteți urmări live pe web. RIM a pus la dispoziție acest site pentru a urmări debutul.

Odată cu noua platforma vor debuta și telefoanele BlackBerry Z10 și X10, primul fiind un flagship full touch cu ecran de 4.2 inch, 2 GB RAM, procesor dual core, camera de 8 megapixeli și HDMI. Ambele telefoane au ajuns pe Internet prin numeroase scurgeri de informații și s-au făcut deja analize detaliate ale OS-ului și comparații cu iPhone 5. X10 este un telefon cu tastatura QWERTY și aduce puțin cu designurile BlackBerry mai vechi, preluând tot ce era bun la ele.

BB 10 OS a fost întors deja pe toate părțile în video-uri hands-on și am descoperit că sistemul de operare are multe în comun cu QNX OS. Spre exemplu, BB 10 OS se bazează pe gesturi pentru navigare și control, BlackBerry Z10 neavând nici un buton fizic sau capacitiv în partea frontală. Aplicațiile care rulează în timp real sunt prezentarea sub formă de "tile-uri" pe ecran, iar notificările sunt discret integrate într-o bandă verticală laterală, accesibilă prin swipe. Mai multe detalii aflăm mâine, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×