ASUS Transformer Pad Infinity 700 scos din cutie Împreună cu dockul tastatură (Video)

1.745 ori
<b>ASUS Transformer Pad Infinity 700 scos din cutie Împreună cu dockul tastatură (Video)</b>Am postat cu ceva vreme un teaser pe Mobilissimo.ro și unii dintre voi ați ghicit că în imagine era vorba despre tableta ASUS Transformer Pad Infinity 700, mai ales după ce am menționat ecranul său de calitate. Aceasta este prima tabletă cu ecran...

Am postat cu ceva vreme un teaser pe Mobilissimo.ro și unii dintre voi ați ghicit că în imagine era vorba despre tableta ASUS Transformer Pad Infinity 700, mai ales după ce am menționat ecranul său de calitate. Aceasta este prima tabletă cu ecran Full HD din România și a fost în sfârșit anunțată oficial astăzi, deci vă putem oferi toate detaliile pe care le doriți și unboxing-ul terminalului în clipul de mai jos.

în următoarele ore vom publica și o recenzie completă a tabletei, cu benchmark-uri, test de cameră și multe altele! între timp aflați că Infinity Pad vine cu obișnuitele accesorii în cutie, cum ar fi cablul USB, încărcătorul și manualul. și tastatura sa dock are o cutie a sa, în care găsim un manual. Tableta are un design metalic elegant și are o grosime de doar 8.5 mm, plus greutate de 586 grame. Se vehiculează un preț de 2.800 de lei pentru acest produs și o lansare în luna iulie/august.

ASUS Transformer Pad Infinity 700 unboxing

Tableta Full HD ASUS Transformer Pad Infinity 700 ne-a fost oferită în teste de către ASUS România și s-a comportat admirabil în benchmark-uri, dar și în jocuri făcute special pentru procesorul sau quad core, cum e cazul titlului The Dark Meadow. Ecranul tabletei este un Super IPS+ LCD de 10.1 inch, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și protecție Gorilla Glass 2. Vă las cu unboxing-ul deocamdată și revenim cât de curând cu review!

ASUS Transformer Pad Infinity unboxing:
 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×