ASUS Transformer Pad Infinity TF700KL a fost prezentată de către Vodafone Germania

2.073 ori
<b>ASUS Transformer Pad Infinity TF700KL a fost prezentată de către Vodafone Germania</b>Vorbim de versiunea cu conexiune LTE a celei mai bune tablete Android din acest moment - Transformer Pad Infinity, display de 10.1 inch cu rezoluție 1920x1200 pixeli, procesor Tegra 3 la 1.6 GHz, 32 GB spațiu de stocare, tastatură dock cu baterie...

Vorbim de versiunea cu conexiune LTE a celei mai bune tablete Android din acest moment - Transformer Pad Infinity, display de 10.1 inch cu rezoluție 1920x1200 pixeli, procesor Tegra 3 la 1.6 GHz, 32 GB spațiu de stocare, tastatură dock cu baterie auxiliară și sporește conectivitatea printr-un SD card și un port USB 2.0.

Important este că apare în oferta unui operator de telefonie major, deși am înțeles că în piața de tablete nu s-a ajuns ca la telefoane mobile unde 80% se vând prin operatori de telefonie, cel puțin în România. Numele de cod pentru Transformer Pad Infinity cu LTE - TF700KL și va fi prezentată oficial la IFA Berlin 2012.

Prețul său ajunge la 1026 dolari fără contract și 213 dolari cu abonament. Atuurile acestei tablete Android: design ireproșabil, subțire, ușoară pentru o tabletă de 10.1 inch îmbrăcată în metal, conectivitate maximă, Android 4.0 fără o customizare excesivă a Asus și update rapid la cele mai noi versiuni ale sistemului de operare powered by Google, autonomie mare, se transformă în netbook ad-hoc cu tastatură auxiliară ce încorporează și o baterie.

Să vedem la ce preț va sosi și în țara noastră, mai ales dacă va fi promovată de către vreun operator de telefonie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×