ASUS Transformer Pad Infinity TF700KL a fost prezentată de către Vodafone Germania

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.010 ori
<b>ASUS Transformer Pad Infinity TF700KL a fost prezentată de către Vodafone Germania</b>Vorbim de versiunea cu conexiune LTE a celei mai bune tablete Android din acest moment - Transformer Pad Infinity, display de 10.1 inch cu rezoluție 1920x1200 pixeli, procesor Tegra 3 la 1.6 GHz, 32 GB spațiu de stocare, tastatură dock cu baterie...

Vorbim de versiunea cu conexiune LTE a celei mai bune tablete Android din acest moment - Transformer Pad Infinity, display de 10.1 inch cu rezoluție 1920x1200 pixeli, procesor Tegra 3 la 1.6 GHz, 32 GB spațiu de stocare, tastatură dock cu baterie auxiliară și sporește conectivitatea printr-un SD card și un port USB 2.0.

Important este că apare în oferta unui operator de telefonie major, deși am înțeles că în piața de tablete nu s-a ajuns ca la telefoane mobile unde 80% se vând prin operatori de telefonie, cel puțin în România. Numele de cod pentru Transformer Pad Infinity cu LTE - TF700KL și va fi prezentată oficial la IFA Berlin 2012.

Prețul său ajunge la 1026 dolari fără contract și 213 dolari cu abonament. Atuurile acestei tablete Android: design ireproșabil, subțire, ușoară pentru o tabletă de 10.1 inch îmbrăcată în metal, conectivitate maximă, Android 4.0 fără o customizare excesivă a Asus și update rapid la cele mai noi versiuni ale sistemului de operare powered by Google, autonomie mare, se transformă în netbook ad-hoc cu tastatură auxiliară ce încorporează și o baterie.

Să vedem la ce preț va sosi și în țara noastră, mai ales dacă va fi promovată de către vreun operator de telefonie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×