Huawei Nova 2 are parte de prima scăpare, primeşte certificarea TENAA şi vine cu antene în stil iPhone 7

1.980 ori
<b>Huawei Nova 2 are parte de prima scăpare, primeşte certificarea TENAA şi vine cu antene în stil iPhone 7</b>Agenția chineză TENAA a certificat de curând un smartphone la care nu ne așteptam pentru moment și anume modelul Huawei Nova 2. Terminalul de față ni se dezvăluie astfel în fotografii, cât și în specificații hardware. Un lucru pe care îl remarcăm din

De abia a trecut jumătate de an de când Huawei a inaugurat seria Huawei Nova şi deja ne pregătim de succesori. Un presupus model Huawei Nova 2 tocmai a apărut online, cu provenienţa de la autoritatea de certificare TENAA.

Huawei Nova 2

Terminalul vine pe o nuanţă roz aici şi pare să aibă un corp metalic, scanner de amprente în spate şi o cameră duală cu amplasare ciudată. Spunem ciudată pentru ca acei doi senzori sunt atipic de aproape de centrul spatelui, în loc să fie integraţi lateral. Remarcăm şi prezenţa unor antene în spate, cu design în stil iPhone 7, Meizu Pro 6, plus alte câteva terminale ce au adoptat această abordare.

Huawei Nova 2 va avea un panou frontal curbat 2.5D şi logo-ul Huawei imprimat atât pe spate, cât şi sub ecran. Încă nu avem dotări, dar mă aştept la un procesor Snapdragon aici, pentru că un Snapdragon am văzut şi pe predecesor. Rezoluţia ar trebui să fie Full HD şi accentul va fi pus pe camera selfie ca la predecesor, probabil. Nova şi Nova Plus au fost promovate ca modele feminine, cu efecte speciale Beauty şi Makeup. Aceeaşi rută ar trebui să o urmeze şi Nova 2, teoretic.

Aşteptăm un debut cu Nougat la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×