ASUS ZenFone 2 Laser şi ZenFone Selfie sunt telefoane numai bune pentru tăiat sushi pe ele (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 771 ori
<b>ASUS ZenFone 2 Laser şi ZenFone Selfie sunt telefoane numai bune pentru tăiat sushi pe ele (Video)</b>ASUS a pornit o nouă campanie promoţională pentru handseturile sale ZenFone, &icirc;n care subliniază rezistenta terminalelor. Ei se axează pe ASUS ZenFone 2 Laser şi ZenFone Selfie &icirc;n clipul de mai jos, ambele rezistente la o sesiune de...

ASUS a pornit o nouă campanie promoţională pentru handseturile sale ZenFone, în care subliniază rezistenta terminalelor. Ei se axează pe ASUS ZenFone 2 Laser şi ZenFone Selfie în clipul de mai jos, ambele rezistente la o sesiune de gătit sushi.

Telefoanele au ecrane de 5.5 inch protejate de Gorilla Glass 4 şi bucătarul nu pare a avea probleme în a tăia dovlecei sau castraveţi pe terminalele ASUS. E interesant că un alt bucătar încearcă aceeaşi ispravă, doar pentru a sfârşi cu telefonul tăiat în bucăţi. Nu e clar ce fel de model era cel fragil, dar parcă am văzut un iPhone 5c acolo.

În fine, ASUS se lauda cu o rezistenţă la scăpare pe jos de 2 ori mai mare decât rivalii şi şanse de spargere cu 85% mai mici. Evident că nu recomandăm nimănui să taie porcul de Crăciun pe ZenFone, mai ales cu un satâr atât de mare ca în reclamă. Personal aş fi promovat mai degrabă camerele terminalelor, decât ecranele rezistente, pentru că într-o lume ideală toti au grijă de smartphone-uri destul încât să nu îi lovească ecranul la fel de dur ca un master chef.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×