HTC îşi prezintă headsetul VR Vive la showul tech IT Month în Taipei; Se pregăteşte lansarea pentru finalul de an

653 ori
<b>HTC îşi prezintă headsetul VR Vive la showul tech IT Month în Taipei; Se pregăteşte lansarea pentru finalul de an</b>HTC a investit mult &icirc;n headsetul sau VR Vive, dezvoltat &icirc;n colaborare cu Valve, iar produsul e prezentat &icirc;n aceste zile la t&acirc;rgul tech IT Month din Taipei, &icirc;nainte de lansarea comercială de la finalul anului. &nbsp; Cei care...

HTC a investit mult în headsetul sau VR Vive, dezvoltat în colaborare cu Valve, iar produsul e prezentat în aceste zile la târgul tech IT Month din Taipei, înainte de lansarea comercială de la finalul anului.

Cei care vizitează standul HTC (care s-a deschis ieri) pot încerca în premieră jocuri VR create pentru Vive. După cum se vede şi în clipul de mai jos, ideea HTC nu a fost de a oferi utilizatorilor o realitate virtuală, ci o realitate alternativă, în care faci acţiuni reale, doar că sunt convertite în alt univers. Veţi putea naviga sub apă printr-o serie de vapoare scufundate, interacţiona cu fauna marină sau veţi putea găti într-o bucătărie virtuală, de exemplu.

HTC l-a avut ca invitat şi pe Daniel Liu, un artist şi desenator de comic bookuri, care a prezentat utilizarea lui Vive în tandem cu softul Google Tilt Brush pentru a picta şi desena în lumea virtuală. HTC Vive a debutat la MWC 2015 în martie şi va ajunge în magazine de Crăciun. Există 80 de jocuri în dezvoltare pentru Vive şi se vehiculează un preţ între 300 şi 400 de dolari pentru headset.

Un dezavantaj la Vive spre deosebire de Oculus Rift e că are nevoie de căşti separate pentru feedul audio, care cresc greutatea headsetului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×