Samsung pregăteşte un nou joystick pentru Gear VR; Iată o schiţă ajunsă pe web

674 ori
<b>Samsung pregăteşte un nou joystick pentru Gear VR; Iată o schiţă ajunsă pe web</b>Companii ca HTC, Samsung sau Facebook si Oculus au investit mult &icirc;n proiectele lor de realitate virtuală, Samsung fiind unul dintre pionierii proiectelor care implică şi terminale mobile &icirc;n zona VR. Azi aflăm că sud coreenii pregătesc un...

Companii ca HTC, Samsung sau Facebook si Oculus au investit mult în proiectele lor de realitate virtuală, Samsung fiind unul dintre pionierii proiectelor care implică şi terminale mobile în zona VR. Azi aflăm că sud coreenii pregătesc un nou joystick pentru Gear VR, a cărui schiţă o vedem mai jos.

Imaginea apare într-un brevet depus de Samsung Electronics în februarie şi e legata de un joystick conectat prin Bluetooth. Documentele oficiale menţionează că accesoriul e menit să fie folosit în tandem cu "o cameră montată pe cap", adică un headset VR. Brevetul a fost deja validat de autorităţile asociate, iar designul acestui joystick aminteşte de cel al lui Galaxy Controller Gamepad.

La bord se află două stickuri analogice, 4 butoane de acţiune şi două butoane mari de tip "trigger" în zona superioară. Mai gasim şi butoane Start/Power/Bluetooth şi un port microUSB. E posibil ca Samsung să îşi prezinte produsul la CES 2016.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×