LG ar pregăti un nou smartphone cu ecran curbat, dar unul care nu face parte din gama LG G Flex

812 ori
<b>LG ar pregăti un nou smartphone cu ecran curbat, dar unul care nu face parte din gama LG G Flex</b>Faimosul zvonac @evleaks e din nou la posturi, oferind informaţii &icirc;n premieră despre terminale nelansate &icirc;ncă. De această dată e vorba despre un nou smartphone LG, care va veni cu ecran curbat şi nu va face parte din gama G Flex. &nbsp;...

Faimosul zvonac @evleaks e din nou la posturi, oferind informaţii în premieră despre terminale nelansate încă. De această dată e vorba despre un nou smartphone LG, care va veni cu ecran curbat şi nu va face parte din gama G Flex.

În ultima vreme am auzit zvonuri că această serie de terminale nu va mai primi un nou model anul viitor. În schimb, noul venit va adopta un format atipic, cu o curbură a ecranului care se înfăşoară în zona superioară a handsetului. E posibil să vedem deci o abordare asimetrică în stilul celei de pe Samsung Galaxy Note Edge, doar că acum muchia curbată va fi în zona superioară şi nu în dreapta.

E plauzibil şi că acea zonă de display să ajungă din spatele până în faţa terminalului. Orice noutate e binevenită când vine vorba de designul telefoanelor mobile, care au tins să stagneze în ultimii ani. Să nu ne mirăm dacă acest nou handset cu ecran curbat va apărea chiar la CES 2016, acolo fiind un mediu mai propice prototipurilor faţă de MWC.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×