Huawei începe distribuirea lui Android Oreo către terminalele P10 și P10 Plus

2.537 ori
<b>Huawei începe distribuirea lui Android Oreo către terminalele P10 și P10 Plus</b>Posesorii de terminale Huawei P10 și P10 Plus primesc o veste bună astăzi, aceea că Android Oreo a început a fi distribuit oficial către dispozitivele lor. Actualizarea va sosi treptat și ar putea dura câteva săptămâni până când toți utilizatorii

După o perioadă destul de lungă de așteptare, smartphone-urile Huawei P10 și Huawei P10 Plus primesc de astăzi actualizarea la Android Oreo, release ce aduce alături interfața Emotion UI 8.0. Vă reamintim că dispozitivele de față au debutat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017, adoptând un design similar și o cameră duală de 20 + 12 megapixeli ce a beneficiat de aportul Leica.

Se livrau cu Android 7.0 Nougat, iar acum se face trecerea la versiunea a 8-a a sistemului de operare ce aduce câteva modificări și la nivel estetic. Printre funcțiile clasice incluse în cazul de față avem modul picture-in-picture, notification dots, smart text selection, dar și funcția AutoFill. Totodată, se promite și un timp mai rapid de boot pentru aceste telefoane.

Vă informam pe această cale de faptul că actualizarea vine treptat, astfel că ar putea dura câteva săptămâni până când update-ul se va regăsi pe toate telefoanele comercializate la nivel global. Pentru cei interesați să afle mai mult despre Huawei P10 și Huawei P10 Plus, avem mai sus link-urile către recenziile noastre.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×