Samsung Galaxy Note 8 primește actualizarea la Android Oreo în Franța; Curând și în alte regiuni

1.262 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primește actualizarea la Android Oreo în Franța; Curând și în alte regiuni</b>Weekend-ul aduce o veste bună utilizatorilor de Samsung Galaxy Note 8, aceea că sud-coreenii au început distribuirea actualizării la Android Oreo. Primele confirmări ale update-ului vin din Franța și asta poate însemna că actualizarea nu este departe

Prima zi de weekend vine cu o veste bună pentru posesorii de Samsung Galaxy Note 8, aceea că sud-coreenii au început distribuirea lui Android Oreo către aceste terminale. Primele confirmări vin din Franța și asta poate însemna că update-ul nu este la mare distanță să poposească și pe plan local. Ba chiar este sugerat faptul că sud-coreenii ar fi plănuit o distribuire a lui Oreo pe data de 30 martie, dar cumva ajunge mai devreme.

Android Oreo Note 8

Vestea este cu siguranță una bună pentru utilizatorii acestui handset, dar nu putem să nu criticăm faptul că unul dintre cele mai scumpe modele din portofoliul Samsung de anul trecut a primit Oreo atât de târziu. Vă amintim că versiunea finală Oreo a fost făcută publică și distribuită către producătorii din zona smartphone pe data de 21 august, așadar ne aflăm la 7 luni distanță de la acel moment..

În altă ordine de idei, actualizarea de față va aduce pe lângă funcțiile caracteristice lui Oreo și interfața Samsung Experience 9.0, cât și ultimul patch de securitate din martie. Este posibil ca sosirea update-ului în Franța să fie un soi de test regional realizat de Samsung înainte de distribuirea la nivel global. Urmărim situația cu atenție!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×