CEO-ul ASUS confirmă lansarea lui ASUS Zenfone 3 în iunie şi o orientare spre zona midrange a produsului

1.247 ori
<b>CEO-ul ASUS confirmă lansarea lui ASUS Zenfone 3 în iunie şi o orientare spre zona midrange a produsului</b>În cursul acestei zile, CEO-ul Asus a confirmat lansarea noului smartphone ZenFone 3 pentru luna iunie, și a profitat totodată de aceste moment pentru a oferi detalii despre o reorientare a acestui produs spre zona mid-range. Cel mai probabil noul telefon

Luna viitoare avem programat cel mai important eveniment tech al verii, şi nu e vorba despre WWDC, ci despre showul de la Computex. Acolo îşi aduc producătorii asiatici cele mai noi terminale şi dacă ne luăm după spusele CEO-ului ASUS, atunci ar trebui să vină şi ASUS ZenFone 3.

Oficialul, pe numele sau Jerry Shen a confirmat că luna viitoare ASUS îşi va prezenta noua gamă de handseturi. El a declarat că e vorba despre modele midrange şi se pare că terminalele nu sunt afectate de casarea procesoarelor Intel pentru mobil, trecând la soluţii Snapdragon. Peste 90% dintre handseturile ZenFone 3 vor avea chipseturi Qualcomm, iar cele 10% se vor baza pe MediaTek.

2016 a început excelent pentru ASUS, cu o creştere de venituri din zona smartphone de 40%, susţinută de pieţe din Asia de Sud Est, Brazilia, Rusia şi Europa. Modelele cu preţ între 260 şi 307 dolari sunt cheia pentru această companie, iar acum ASUS vrea să concureze şi cu Huawei şi Oppo în secţiunea terminalelor cu preţ peste 300 de dolari. Produsele din gama ZenFone 3 vor sosi pe piaţa din august şi aparent vom primi şi modele ZenFone 3 Laser, ZenFone 3 Max şi ZenFone 3 Deluxe.

Asteptam cu nerabdare sa vedem noul design al lui ZenFone 3, vehiculat de scăpari

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×