ASUS ZenFone Max Plus (M1) inaugurează ecranul 18:9 pe gama ZenFone; Vine cu baterie generoasă, recunoaştere facială

1.031 ori
<b>ASUS ZenFone Max Plus (M1) inaugurează ecranul 18:9 pe gama ZenFone; Vine cu baterie generoasă, recunoaştere facială</b>Taiwanezii de la ASUS țin cont de popularitatea telefoanelor cu display 18:9 și de aceea încep să lanseze și ei terminale de acest tip pe piață. După un model Pegasus, este momentul să îl descoperim pe ASUS ZenFone Max Plus M1

Chiar dacă ASUS deţine recordul pentru cele mai multe telefoane lansate pe parcursul unei săptămâni, seria ZenFone 4 ramificându-se la peste jumătate de duzină de modele, iată că gama se tot extinde. Azi a debutat ASUS ZenFone Max Plus (M1), care inaugurează aspectul 18:9 pe un smartphone ASUS.

ASUS ZenFone Max Plus M1

Avem de-a face aici cu un smartphone cu diagonală de 5.7 inch, cu panou IPS LCD şi aspect 18:9. Rezoluţia este de 2160 x 1080 pixeli. La bord se află o baterie de 4130 mAh, care are rol de selling point pentru telefon, urmând a oferi (pe hârtie) 13 ore de playback video. Specificaţiile includ procesorul MediaTek MT6750T, pe care l-am văzut şi pe ASUS ZenFone 3S Max, dar şi 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

ASUS ZenFone Max Plus M1

Există totuşi şi o versiune cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, pentru cei care vor ceva extra. Terminalul este unul dual SIM, cu slot microSD dedicat şi vine cu o cameră duală în spate, cu senzor de 16 + 8 MP, cu menţiunea că senzorul secundar vine cu obiectiv wide angle. Pentru selfie avem camera de 8 MP în faţă, iar aici telefonul se desprinde de alte ZenFone-uri, prin intermediul suportului pentru deblocare facială.

ASUS ZenFone Max Plus M1

Are şi încărcare rapidă, scanner de amprente şi vine cu Android 7.0 Nougat cu Zen UI 4.0 aplicat peste. Deocamdată a debutat doar în Rusia şi nu avem preţ pentru el.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×