Xiaomi Redmi Note 5A se lansează pe 21 august; între timp apar noi randări și detalii despre specificații

1.129 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5A se lansează pe 21 august; între timp apar noi randări și detalii despre specificații</b>Săptămâna viitoare ne așteaptă noi lansări din lumea smartphone, luni fiind programat debutul lui Xiaomi Redmi Note 5A - telefon cu dotări și preț de buget. Până atunci avem ocazia să vedem noi randări ale produsului și să aflăm ce dotări

Seria de lansări din luna august va fi continuată și de către Xiaomi, companie care pregătește pentru luni, 21 august, lansare unui smartphone de buget. Este vorba despre Redmi Note 5A, telefon pe care l-am mai văzut în unele leak-uri și care astăzi apare într-o serie de randări. Totodată sunt dezvăluite detalii importante despre dotările și prețurile pe care acest dispozitiv le va purta odată disponibil comercial.

Xiaomi Redmi Note 5A

Aflăm că vor exista două variante ce vor împărți o carcasă unibody, un display HD de 5.5 inch și o baterie de 3000 mAh. Ambele vor rula Android 7.1.1 Nougat alături de MIUI 9 din fabrică și vor opta pentru un slot dual-SIM hybrid în care putem include fie 2 nano SIM-uri, fie 1x nano-SIM și un card microSD. 

Diferențe între Redmi Note 5A și Redmi Note 5A Pro/Prime:

 Note 5A Note 5A Pro 
Procesor Snapdragon 425 Snapdragon 435 
Memorie2 GB RAM, 16 GB stocare 3 GB RAM, 32 GB stocare 
Cameră frontală 5 mpx13 mpx + bliț LED
Cameră foto principală 13 mpx + bliț LED16 mpx + bliț LED
SenzoriInfraroșuInfraroșu, scanner amprente 
Preț149 dolari179 dolari

Ca elemente comune mai avem grosimea de 7.3 mm și greutatea de 150 grame, respectiv elementele de conectivitate: 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 și GPS. Mai sus puteți vedea în tabel și elementele prin care aceste două variante se diferențiază și aflați că telefonul va fi disponibil într-o gamă largă de culori: negru, roz, auriu, alb, albastru, roșu, gri și argintiu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×