ASUS ZenFone 4 ar urma să fie lansat în mai, conform unor surse din rândul distribuitorilor taiwanezi

1.438 ori
<b>ASUS ZenFone 4 ar urma să fie lansat în mai, conform unor surse din rândul distribuitorilor taiwanezi</b>În cadrul târgului de tehnologie CES 2017 cei de la ASUS au venit cu două produse noi din seria ZenFone, fiind vorba despre modelele ZenFone 3 Zoom și ZenFone AR. Deși existau unele voci ce indicau o posibilă lansare a seriei ZenFone 4 la MWC, astăzi

Seria de smartphone-uri ZenFone 3 a celor de la ASUS a inclus modele foarte interesante atât prin prisma unui design complet redefinit față de modelele anterioare, cât și prin prima unor dotări hardware high-end. Există și soluții pentru cei care vor un battery-phone, un model de top precum ZenFone 3 Deluxe, sau chiar o variantă destinată strict acelor utilizatori ce pun pe primul plan fotografia, aici fiind desigur vorba despre ZenFone 3 Zoom.

Cum majoritatea producătorilor de pe piața mobilă se pregătesc pentru lansarea noilor terminale flagship pentru acest an, era de așteptat ca zvonurile să facă referire și la următoarea serie ZenFone 4. Deși au existat unele voci ce indicau o posibilă lansare a acestor handset-uri la MWC, se pare că nu va fi cazul.

Prin intermediul unui raport DigiTimes aflăm că ASUS are în plan lansarea noilor modele din seria ZenFone 4 în luna mai - detaliu ce ar fi fost comunicat de către surse din cadrul lanțului de distribuitori taiwanezi. Aparent, ASUS își propune comercializarea unui număr de 20 milioane de terminale în acest an, cu mențiunea că în 2016 au fost livrate 17.5 milioane terminale ZenFone.

Cifra de față indică o scădere cu 14.6% a livrărilor față de 2015 când ASUS livra 20.5 milioane smartphone-uri. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×