ASUS ZenFone 5 primeşte randări proaspete; Pare să adopte un ecran 18:9, are doar port microUSB

1.392 ori
<b>ASUS ZenFone 5 primeşte randări proaspete; Pare să adopte un ecran 18:9, are doar port microUSB</b>În urmă cu doar câteva zile am primit confirmarea oficială a faptului că seria de smartphone-uri ASUS ZenFone 5 se va lansa în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, iar acum primim și randări pentru unul dintre

Cred că niciodată o companie producătoare de telefoane nu şi-a lansat flagship-urile în succesiune aşa rapidă cum face ASUS acum. ZenFone 4 sosea toamna trecută la vânzare şi acum iată-ne că încă în sezonul iernii care urmează acelei toamne si deja ne pregătim de ZenFone 5. După ce am aflat că telefonul va debuta la MWC 2018, acum descoperim şi randări cu terminalul principal din serie.

ASUS ZenFone 5

ZenFone 5 Max a fost deja certificat WiFi, iar pe undeva prin Rusia apăruse şi un ZenFone 5 Lite. Acest ZenFone 5 din imagini arată ca un model clasic ASUS, doar că pare a adopta formatul de ecran 18:9. A fost la drept vorbind deja inaugurat de ASUS pe un telefon mai puţin mainstream, la final de 2017. Observăm pe ZenFone 5 şi ceea ce pare a fi o cameră duală frontală (sau sa fie aceia senzori?) şi jos găsim un port microUSB.

ASUS ZenFone 5

Handset-ul are o cameră duala în spate, cu orientare verticală şi îşi păstrează si jack-ul audio. Muchiile sunt destul de groase, mai ales cea de jos, iar scannerul de amprente se află în spate. Mi se pare bizară alegerea de a plasa blitzul sub camera duală şi nu între cei doi senzori. Observăm şi prezenţa unor decupaje pentru antene în stil iPhone 7, Meizu Pro 6.

ASUS ZenFone 5

Din moment ce primim doar un port microUSB aici, sunt înclinat să cred că acesta este un ZenFone 5 din gama inferioară a spectrului, poate un Lite sau un ZenFone 5 Max. Scăpări recente din GeekBench pentru un model cu nume de cod X00PD au arătat că va sosi cu procesor Snapdragon 430, 3 GB RAM şi Android 8.0 Oreo. Aşteptăm să vedem acum şi un model mai interesant, precum un ZenFone 5 Pro.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×