OnePlus 5T apare într-o fotografie nouă și primeşte un teaser de la CEO-ul Carl Pei

2.715 ori
<b>OnePlus 5T apare într-o fotografie nouă și primeşte un teaser de la CEO-ul Carl Pei </b>Chiar CEO-ul OnePlus, Carl Pei dezvăluie astăzi un teaser asociat modelului OnePlus 5T - terminal care aparent urmează a debuta oficial pe data de 20 noiembrie. Vedem alături și o fotografie în care își face apariția acest presupus smartphone

OnePlus pare a merge pe ideea de "induce confuzie şi cucereşte" cu privire la viitorul său release. În ultima vreme oficialii companiei au negat că pregătesc vreun OnePlus 5, dezminţind şi teoriile legate de evenimente viitoare. Totuşi randările şi scăpările au continuat să curgă, unele destul de convingătoare, altele doar clone de telefoane Oppo. Mai nou şi CEO-ul OnePlus, Carl Pei are un teaser, pe care îl vedeţi mai jos.

OnePlus 5T

Acelaşi oficial a evitat multă vreme întrebările legate de dispariţia din stocuri a lui OnePlus 5, pentru a reveni acum cu această imagine. Ar fi o aluzie la "o cameră excelentă", deşi nici măcar informaţii EXIF nu putem extrage din fotografie. Zvonuri apărute în această săptămână menţionau perioada de 20-30 noiembrie pentru debutul terminalului, confirmată de Evan Blass. El confirmă şi ecranul 18:9 şi un mic upgrade de cameră.

OnePlus 5T

Între timp au apărut pe Weibo imaginile de mai sus, prezentând o zonă frontală cu muchii înguste, dar nu chiar la nivel de Xiaomi Mi Mix sau iPhone X totuşi. Spatele e mai degrabă banal, mergând pe aceeaşi linie ca OnePlus 5, poate doar un pic mai curbat. Se zvoneşte şi că vom vedea o baterie mai generoasă la interior, de 3450 mAh şi o cameră de 20 + 20 MP în spate, plus procesor Snapdragon 835.

Vom începe să luăm în serios scăpările și teaserele de abia când se face 10 noiembrie poate...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×