Huawei P20 apare în randări 3D detaliate, marca @OnLeaks; Camera triplă este integrată ciudat și avem decupaj în ecran

5.585 ori
<b>Huawei P20 apare în randări 3D detaliate, marca @OnLeaks; Camera triplă este integrată ciudat și avem decupaj în ecran</b>După ce anterior @onleaks ne prezenta randări detaliate ale smartphone-ului Huawei P20 Lite bazate pe schemele CAD din fabrică, astăzi vedem și astfel de materiale pentru varianta standard Huawei P20. Ce ne atrage atenția din start este camera

Aceeaşi sursă care a publicat randari 3D bazate pe schiţe CAD ale lui Huawei P20 Lite revine acum cu randări 3D detaliate pentru Huawei P20. Camera triplă e la posturi, doar că arată puţin altfel decât ne aşteptam. Începem cu dimensiunile dezvăluite de sursă şi anume 149 x 71.3 x 7.5 mm, talia ajungând şi la 9.7 mm dacă includem protuberanța camerei.

Huawei P20

Ecranul ar avea o diagonală în jur de 5.7 inch, deşi nu e bătută în cuie, din cauza decupajului şi a colturilor rotunjite. În zona superioară se afla un emiţător infraroşu cel mai probabil, pentru că acel orificiu pare prea mic pentru jack audio. Observăm prezenţa unui scanner de amprente integrat sub ecran, dar şi a ceea ce par să fie două camere în zona frontala. Camera triplă din spate e integrată în modul următor: un modul cu doi senzori, iar sub aceştia încă un senzor, plus blitzul LED.

Vă reamintesc aşteptările noastre legate de cameră: tehnologie Leica, AI, un senzor monocrom, unul color şi unul wide angle. Acest telefon, dar şi P20 Plus şi P20 Lite sunt aşteptate să debuteze pe 27 martie în cadrul unui eveniment la Paris. Am putea vedea şi un model P20 Pro, dar cum acela nu a scăpat în ultima vreme, nu putem garanta sosirea sa. Se discută tot mai mult despre un zoom hibrid de 5X pentru camera lui P20 şi despre o rezoluţie de 24 MP pentru camera frontală (mai degrabă 12 MP + 12 MP).

Corpul ar trebui să fie fabricat din sticlă şi metal, cu panou din sticlă în faţă şi spate şi o rama din aluminiu între. Ca procesor vedem probabil un Kirin 970, asta dacă nu e gata şi versiunea Kirin 975. Următorul pas pentru scăpări e probabil o serie de fotografii hands on reale cu terminalele P20. Parcă arat[ mai bine acest P20 marca @OnLeaks decât randările iniţiale cu cele 3 camere aliniate orizontal. Asemănarea cu iPhone X e totuși izbitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×