ASUS ZenFone 4 Max și ZenFone 4 Selfie primesc Android 9.0 Pie în versiunea Beta

640 ori
<b>ASUS ZenFone 4 Max și ZenFone 4 Selfie primesc Android 9.0 Pie în versiunea Beta</b>După ce anterior taiwanezii de la ASUS actualizau modelul ZenFone Max (M2) la Android 9.0 Pie, iată că astăzi descoperim viitoarele 2 terminale care se vor bucura de tratamentul noului release software. Este vorba despre

După ce anterior taiwanezii de la ASUS actualizau modelul ZenFone Max (M2) la Android 9.0 Pie, iată că astăzi descoperim viitoarele 2 terminale care se vor bucura de tratamentul noului release software. Este vorba despre ZenFone 4 Max (ZC554KL) și ZenFone 4 Selfie (în ambele versiuni ZB553KL și ZD553KL), smartphone-uri care în aceste zile au început să primească build-uri beta bazate pe Android 9.0 Pie.

Un detaliu foarte interesant pe care îl aflăm este acela că aceste build-uri par a fi unele stock AOSP fără modificări la pachet sau aplicații incluse de către cei de la ASUS. Poate fi vorba totuși doar despre ceva experimental și ca în final să vedem tot un OS cu Zen UI aplicat peste și cu suita taiwanezilor la pachet.

Nu se știe exact când e cazul să ne așteptăm la sosirea versiunii finale Android 9.0 Pie pe aceste telefoane și în mod ciudat din această listă lipsește varianta de bază ZenFone 4 care apropo în aceste zile a ajuns să coste doar 739 lei în oferta evoMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×