ASUS ZenFone 5 Max primeşte certificarea WiFi, vine cu Android 8.0 Oreo

1.769 ori
<b>ASUS ZenFone 5 Max primeşte certificarea WiFi, vine cu Android 8.0 Oreo</b>Descoperim astăzi faptul că smartphone-ul ASUS ZenFone 5 Max tocmai ce a primit certificarea din partea Wi-Fi Alliance, un telefon pe care producătorul taiwanez l-ar putea aduce în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress

Chiar dacă au trecut doar 6 luni de la debutul lui ASUS ZenFone 4 Max, iată că deja ne pregătim de sosirea lui ASUS ZenFone 5 Max, conform unei certificări oficiale proaspăt apărute. Un terminal misterios cu numele de cod ASUS_X00QD a fost certificat de către WiFi Alliance, iar sursele afirmă că ar fi de fapt ZenFone 5 Max.

ASUS ZenFone 5 Max

Terminalul vine cu Android 8.0 Oreo şi suportă WiFi 802.11ac. Ar urma să fie un model high midrange din gama ZenFone 5, care teoretic ar trebui să debuteze la toamnă. ASUS a lansat recent și modelul ZenFone Max Plus (M1), care inaugura formatul 18:9. Ar putea fi un indiciu cu privire la abordarea ecranului ZenFone 5. Legat de debutul seriei ZenFone 5, acesta ar putea avea loc mai devreme decât de obicei, după cum a indicat chiar CEO-ul Jerry Shen în cadrul unui eveniment organizat în septembrie la Roma, la care am participat.

Sunt şanse chiar să vedem noile modele la MWC 2018. Acesta nu e primul ZenFone 5 apărut online, pentru că şi un aşa numit ZenFone 5 Lite apărea în Rusia în această lună. De remarcat că după un ZenFone 3 Max cu baterie de 4100 mAh, ZenFone 4 Max s-a ramificat în două modele: unul de bază şi un ZenFone 4 Max Pro, cu un upgrade de cameră şi CPU diferit. Ambele aveau baterii de 5000 mAh.

Posibil ca şi ZenFone 5 Max să meargă pe aceeaşi rută, dar un lucru e sigur: va fi un battery phone cu capacitate de peste 4000 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×