Samsung Galaxy S9+ versus Galaxy S8+ în scheme scăpate din fabrică; Muchiile sunt mai groase decât credeam

4.866 ori
<b>Samsung Galaxy S9+ versus Galaxy S8+ în scheme scăpate din fabrică; Muchiile sunt mai groase decât credeam</b>Era inevitabil ca la un moment dat sau altul să apară și comparații între flagship-urile Samsung Galaxy S8 și Galaxy S9, asta ținând cont de numeroasele scăpări ajunse online. O asemenea comparație vedem realizată astăzi la nivel de

Odată cu apariţia primelor randări cu iz oficial pentru Samsung Galaxy S9 şi S9+ de săptămâna trecută, după scăparea marca Evan Blass, am început să ne întrebăm ce e cu acele muchii groase ale flagship-ului nou. Un posibil răspuns apare azi, prin intermediul unor schiţe CAD scăpate din fabrică pentru Galaxy S9+.

Galaxy S9+ vs S8+

Mai mult decât atât avem şi o comparaţie între Galaxy S9+ şi Galaxy S8+. A se remarca faptul că avem o curbură a ecranului cu unghi mai mic decât la predecesor, ceea ce ar trebui să bucure producătorii de huse. Aceste schiţe CAD vin de la @OnLeaks, cel care a dezvăluit în ultima săptămână şi modul în care arăta Motorola Moto E5 şi Moto G6 Play, tot în schiţe similare.

Revenim la Galaxy S9 şi S9+, curbura marginilor porneşte mai devreme decât la S8 şi se îmbină cu rama metalică mai rapid, când parcurgi corpul cu privirea. Asta va crea aparența unor margini mai groase decât la flagship-ul de anul trecut. Mai înseamnă şi că S9 ar putea fi considerat mai puţin elegant decât predecesorul său, dar va fi şi mai uşor de ţinut în mână şi mai aderent.

Vor mai dispărea şi unele dintre atingerile din greşeală ale ecranului touch. În ciuda marginilor mai groase, S9 va recupera la aspectul screen to body ratio, tăind din zona inferioară şi cea superioară a ecranului. Aflam mai multe pe 25 februarie la debutul de la MWC 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×