Samsung Galaxy J8 (2018) este certificat de Wi-Fi Alliance; Apare listat cu Android 8.0 Oreo

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.120 ori
<b>Samsung Galaxy J8 (2018) este certificat de Wi-Fi Alliance; Apare listat cu Android 8.0 Oreo</b>După ce în această dimineață aflam că Samsung a înregistrat denumirile Galaxy J3 Orbit și Galaxy J7 Crown pe piața din SUA, iată că acum descoperim o certificare Wi-Fi pentru un viitor model din această gamă. Este vorba despre Galaxy J8 (2018)

În această dimineață descopeream faptul că sud-coreenii de la Samsung au înregistrat denumirile Galaxy J3 Orbit, respectiv Galaxy J7 Crown pe piața din SUA, iar acum suntem informați că un alt model din seria Galaxy J (2018) a fost certificat de Wi-Fi Alliance. Este vorba despre Galaxy J8 (2018), un telefon ce apare menționat în listarea de față alături de numele de cod SM-J800FN.

Galaxy J8 2018

Handset-ul rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo și cam aici se opresc informațiile dezvăluite de această certificare. Putem doar presupune că dispozitivul va opta pentru un ecran de 6+ inch și aspect 18.5:9, pentru o carcasă metalică unibody și cine știe poate chiar pentru o cameră duală în spate.

Potrivit unui benchmark scăpat anterior, telefonul de aici urmează a ne oferi 3 GB de RAM și un procesor Exynos 7870, semn că într-adevăr va opta pentru dotări mid-range. Scorul obținut la testul single-core în GeekBench a fost de numai 728 puncte, în vreme ce la testul single-core s-au obținut 3683 puncte. Așteptăm acum și alte leak-uri, poate chiar și niște randări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×