Samsung Galaxy J8 (2018) este certificat de Wi-Fi Alliance; Apare listat cu Android 8.0 Oreo

1.165 ori
<b>Samsung Galaxy J8 (2018) este certificat de Wi-Fi Alliance; Apare listat cu Android 8.0 Oreo</b>După ce în această dimineață aflam că Samsung a înregistrat denumirile Galaxy J3 Orbit și Galaxy J7 Crown pe piața din SUA, iată că acum descoperim o certificare Wi-Fi pentru un viitor model din această gamă. Este vorba despre Galaxy J8 (2018)

În această dimineață descopeream faptul că sud-coreenii de la Samsung au înregistrat denumirile Galaxy J3 Orbit, respectiv Galaxy J7 Crown pe piața din SUA, iar acum suntem informați că un alt model din seria Galaxy J (2018) a fost certificat de Wi-Fi Alliance. Este vorba despre Galaxy J8 (2018), un telefon ce apare menționat în listarea de față alături de numele de cod SM-J800FN.

Galaxy J8 2018

Handset-ul rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo și cam aici se opresc informațiile dezvăluite de această certificare. Putem doar presupune că dispozitivul va opta pentru un ecran de 6+ inch și aspect 18.5:9, pentru o carcasă metalică unibody și cine știe poate chiar pentru o cameră duală în spate.

Potrivit unui benchmark scăpat anterior, telefonul de aici urmează a ne oferi 3 GB de RAM și un procesor Exynos 7870, semn că într-adevăr va opta pentru dotări mid-range. Scorul obținut la testul single-core în GeekBench a fost de numai 728 puncte, în vreme ce la testul single-core s-au obținut 3683 puncte. Așteptăm acum și alte leak-uri, poate chiar și niște randări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×