Asus ZenFone 5 primește o ediție limitată Anime intitulată “Love Life”

Autor:  | Publicat în:  Asus 589 ori
<b>Asus ZenFone 5 primește o ediție limitată Anime intitulată &ldquo;Love Life”</b>Acum câteva zile, operatorul japonez DTT DoCoMo a anunțat lansarea unui nou smartphone în ediție limitată, mai precis a unui Asus ZenFone 5 ce aduce la pachet o serie de capace de schimb inspirate din desenele anime. Această ediție poartă numele...

Acum câteva zile, operatorul japonez DTT DoCoMo a anunțat lansarea unui nou smartphone în ediție limitată, mai precis a unui Asus ZenFone 5 ce aduce la pachet o serie de capace de schimb inspirate din desenele anime. Această ediție poartă numele “Love Life” și va fi disponibilă la prețul de 275$.

Pe partea de specificații tehnice avem la dispoziție un display HD IPS LCD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 2 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins prin intermediul unui microSD și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat împreună cu interfața ZenUI.

Telefonul beneficiază de suport dual-SIM, un port microUSB v2.0, Bluetooth 4.0 și un jack audio 3.5 mm. Asus ZenFone 5 cântărește 145 grame și măsoară 10.34 mm în grosime, aproximativ dublu comparativ cu cel mai subțire smartphone din lume la ora actuală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×