eMAG anunță lansarea a două branduri proprii de produse electronice și electrocasnice; Wink și Star Light

1.125 ori
<b>eMAG anunță lansarea a două branduri proprii de produse electronice și electrocasnice; Wink și Star Light</b>După planurile de extindere și pe alte piețe, iată că astăzi cei de la eMAG ne iau prin suprindere odată cu lansarea a două branduri proprii de produse electronice și electrocasnice. Numele acestora sunt Wink, brand pe care îl vom vedea aplicat...

După planurile de extindere și pe alte piețe, iată că astăzi cei de la eMAG ne iau prin suprindere odată cu lansarea a două branduri proprii de produse electronice și electrocasnice. Numele acestora sunt Wink, brand pe care îl vom vedea aplicat asupra device-urilor mobile și accesoriilor, și Star-Light, nume ce se va regăsi pe electronice și electrocasnice.

în acest moment, eMAG comercializează deja tablete sub brandul Wink, urmând ca în primul semestru din acest an să fie puse în vânzare și modele high-end, cât și 7 modele de smartphone-uri. Printre tabletele disponibile se numără și modelul Wink One, device ce vine la pachet cu display de 7 inch (1.024 x 600 pixeli), un procesor quad-core Allwinner de 1.0 GHz, 1 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare. Prețul acestui produs este de - 279 lei.

De asemenea, regăsim și tableta Wink Connect 3G, aceasta sosind cu display de 7 inch IPS, un procesor quad-core MediaTek de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și conectivitate 3G (Preț - 369 lei). Nu în ultimul rând, eMAG a anunțat și modelul Wink Elite 7.85, terminal cu display IPS de 7.85 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz și Android KitKat, disponibil la prețul de 449 lei.

Potrivit lui George Costache, director comercial a diviziei mărci proprii eMAG, se estimează ca în primul an de la debut, vânzarea a 20.000 de tablete Wink și a 20.000 de smartphone-uri. Pe lângă aceste produse, eMAG va introduce și televizoare, echipamente audio și electrocasnice mari sub brand Star-Light.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×