Microsoft cumpăra Sunrise, un producător de aplicații Calendar la preț de 100 de milioane de dolari

530 ori
<b>Microsoft cumpăra Sunrise, un producător de aplicații Calendar la preț de 100 de milioane de dolari</b>Se pare că Microsoft vrea să își reinventeze aplicația Calendar de pe Windows și Windows Phone, cel puțin așa deducem din noua sa achiziție. Gigantul din Redmond a cheltuit peste 100 de milioane de dolari pe firma Sunrise, care produce o suită...

Se pare că Microsoft vrea să își reinventeze aplicația Calendar de pe Windows și Windows Phone, cel puțin așa deducem din noua sa achiziție. Gigantul din Redmond a cheltuit peste 100 de milioane de dolari pe firma Sunrise, care produce o suită de aplicații de tip Calendar.

Softurile companiei proaspăt cumpărate de Microsoft sunt disponibile pe mobil și desktop și conectează calendarele oferite prin diferite servicii. Aplicațiile sunt disponibile pe iPad, iPhone, terminale Android, dar și pe Mac și există și un client web. Utilizatorii își pot accesa calendarele din Google, iCloud, Microsoft Exhcange și o serie de aplicații third party. Suportul cross platform este unul dintre avantajele soluției Sunrise.

Se pare că MS va păstra integritatea aplicațiilor și brandul lor, dar va folosi o parte din tehnologia din spatele lor pentru produse viitoare. Această abordare amintește de achiziția Acompli, companie care a costat 200 de milioane de dolari, iar rezultatul a venit recent sub forma lui Outlook pentru iOS și Android, bazat pe tehnologie Acompli. Achiziții de acest gen indică faptul că Microsoft se axează tot mai mult pe zona mobile și evoluează în această direcție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×